lauantai 18. tammikuuta 2014

Michelinmies ja punatukkainen tyttö
Kun itsellä ei ole lapsia, on mukavaa sillointällöin kun sukulaislapset käyvät yökylässä. Saan hössöttää päivän kaksi, huolehtia ylenmäärin, syöttää herkkuja niin paljon kuin ehdin ja sitten kun lapset lähtevät kotiin heittäytyä sohvalle ja olla tekemättä mitään. Imen niistä kaiken ilon ja lähetän takaisin kotiin kiukuttelemaan! :)  

Serkun tyttöllä ei ole omia eläimiä, joten voin jotenkin samaistua siihen mitä lapsena sain elää itse mummolassa. Mielestäni on jotenkin liikuttavaa, että edellisellä kerralla toiveissa oli, että saisi juosta koirien kanssa metsätiellä ja ruokkia käärmeitä. Eipä sitä aina ajattele, kuinka omat arkipäiväiset askareet voivat toisille olla elämyksiä.


Tänäänkin oli aika kylmä, -22C. Toiveissa kuitenkin oli koirien ulkoilutusta, ja nimen omaan kaikkien vipukoiden ulkoilutusta. Yleensä en kovemmilla pakkasilla lenkkeilytä vanhuksia, ne kuitenkin palelevat enemmän eivätkä varsinaisesti tarvitse sitä. Nuorempien kanssa ei ainakaan tänä talvena ole ollut vielä niin kylmää etteivät olisi tarjenneet lähteä. Mutta koska olen kiltti täti ja koitan toteuttaa vieraiden toiveita, toppasin mummot, lämmitin auton ja ajoimme niiden kanssa pellon laitaan.
Voiko säälittävämpää olentoa olla?! Paleleva dementoitunut mummo!


Haalarin päällä liian pieni takki on tyylikkään ulkoilijan valinta!


Kolmosella kaikki lähtee juoksemaan täysiä! Tai sitten ei...

Näitä ei kirpeä keli kauheasti hidastanut.

Ja kuinka tyhmä koiran pitää olla, että se repii tälläisillä pakkasilla kopista luukun irti?! Ekku on harrastanut luukun hajotusta koko syksyn, yleensä niin että kun mies on saanut koppiin tehtyä uuden luukun ja tullut sisälle, on Ekku sen jo rikkonut. Nyt vaan alkaa olla jo vähän kylmä jos kopissa ei ole luukkua! Poitsuilla on kopissa lämmitin, mutta kannattaahan ihmetellä miksi ilmasto lämpenee jos lämmitin kokoajan lämmittää rakasta isänmaata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)