keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Rasat pärkyää

Siis oikeasti, viikko sitten en osannut tehdä lapasia, ja nyt mulla on niitä valmiina kolme paria! Voiko se olla tosiaan näin helppoa?! Oon vuosikaudet kuvitellut kutovani vain helppoja ja yksinkertaisia tekeleitä (jotka vielä valmistuvat nopeasti, se on käsitöissä aivan olennaista! :)  kuten huiveja, liivejä, säärystimiä yms. 

Alku ei todellakaan ollut helppo. Kuinka ihminen ei osaa lukea, joko en erota kunnolla numeroita kirjaimista, tai sitten muuten vaan on pikkuusen noloo...tein nimittäin kolme kertaa väärin, neljännellä kerralla periaatteessa oikein, mutta tajusin etten halua rasoja joihin mahtuisi kaksi kättä vierekkäin... Mutta kerrankin voin sanoa, että purkaminen kannatti! 


Täältä helpot ja selkeät ohjeet lukutaitoiselle aloittelijalle!


Ihan itte tehdyt kamelinkarvalapaset! Mulla on tapana ostella kaikkea aivan olennaista ja tärkeää, kuten kamelinkarvalankaa... Raidat on jotain alpakkalankaa, mitään vyötteitä ei ollu tallessa. Niitä liivilankoja.. Langat on Tapion kaupasta.

Just tälläsiä rasojen pitää olla! Tarpeeks paksua lankaa ettei tarvi pitää kauheen monia päällekkäin! Mulla on ihan käsittämättömän löysä käsiala, tein 36:lla silmukalla 3,5 puikoilla. Muuten olis ollu liian suuret. 

Kun mä tässä nyt vähän harjoittelen vielä, voin sitten alkaa tekemään sellasia mielettömän upeita lapasia mitä esim. Hupsistarallaa- blogissa on! Toinen mitä tahdon tehdä vielä joskus ovat  Koiramaiset neuleet!

Ihan hiiirveen hyvä idea on kuvata käsitöitä samalla kun on koirien kanssa lenkillä....
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)