maanantai 27. tammikuuta 2014

Mangneetteja napeista

Ensin tuli sellanen tunne, että voishan sitä vaikka askarrella jotain. Mulla innostusta yleensä taltuttaa se, että pöytä on metrin korkeiden kasojen alla (materiaalia pitää olla!), ja siinä on vähän ahdasta. En kuitenkaan kehtaa valittaa, koska mulla kuitenkin on tähän touhuun ihan oma pöytä, omassa huoneessa! (Meillä on oikeesti ihan liian iso talo kahdelle ihmiselle, mutta siitäkään ei oikein viittis valittaa...)

Aattelin, että teen jotain pikaista, mangneetit on aina silloin hyvä vaihtoehto! Koitin myös irrottaa (saksilla, pihdeillä, vasaralla...)  mangneetteja joistain ei-niin-kivoista turistimangneeteista, ja se ei kuulkaas ole oikein helppoa! Hyvää liimaa Turkin pojilla on, kun mangneetti hajosi eikä silti se lätyskä irronnut siitä.
Tykkään että mangneetit on aika pieniä. Mullahan on todella tyylikäs jääkaapin ovi, siinä on kaikenmaailman jämä-valokuvia, todella tärkeitä lappuja, kauppalistoja yms. En jaksanut siivota sitä, vaan otin kuvat tyylikkäästi todella rajatulla alueella. Saadakseni edes yhden kuvausta kestävän lapun, piti tehdä myös tuo Ynnen lääkeohje-lappu. Oon repiny yhdestä sisustuskirjasta kuvia askarteluun, toimii hyvin, vaikka kirja ei ehkä muuten ole aivan ajankohtainen...

Napit on aika ihania! Ja paljoa helpommaksi askartelu ei voi enää tulla! Laitoin nyt sentään pienen langan tuohon keskelle, kun muuten olis ollu jo melkein liian helppoa. Tarvikkeet: mangneetteja, nappeja, pätkä lankaa ja kuumaliimaa. Ei kannata polttaa sormia...

Isommissa lätysköissä on alla puinen "kiekko", johon kangas on liimattu kiinni. Oon tehny noita joskus ennenkin, ja silloin niistä tuli jotenkin siistimmän näköisiä. Tosin makrolla ei kannattais kuvata yhtään mitään, kun kaikki virheet näkyy niin selvästi!

En muista oonko nähnyt tälläisiä jossain, oletettavasti. Vois olla vaikka Eilen tein blogista! Siellä on muutenkin kaikkea ihanaa kopioimisen arvoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)