torstai 23. tammikuuta 2014

Toisella kierroksella

Olin tänään auttamassa 75v. sukulaistätiä pakastimen sulatuksessa, ja muutenkin vähän inventoitiin pakastimen sisältöä. Sain sieltä vaatimattomasti 3 muovikassillista ruokaa kanoille ja koirille! Taas oli hyvä muistutus, että itsekkin pitäisi pakastin sulattaa ja vähän katsoa mitä kaikkea siellä on. 

Meillä on kolme pakastinta, joista yhden saisi jo varmaan laittaa pois päältä kun vaan yhdistäisi ruuat kahteen pakastimeen.

Kanojen kannalta mukavinta oli, että tädillä on ollut alkuviikolla juhlat, joista oli jäänyt monenlaista ruokaa. Esim. täytekakkua, leipäjuusto ja munavoita! Nam.Kirpparilla myymisen huono puoli on se, että siellä joutuu käydä monta kertaa viikossa siivoamassa pöytää ja viemässä lisää tavaroita. Tänään matkaan tarttui tälläistä:Olen pyrkinyt mielumminkin vähäntämään kuin lisäämään tavaramäärää, mutta kun...Paavo hajotti sen lasikulhon alkuviikolla, isoja kahvimukeja tarvitaan aina, ja pannunalusta oli söpö. Tosin kotona vasta aloin tarkemmin katsoa sitä, ja en tiedä kestääkö muovitarrat kaakelin pinnalla ollenkaan kuumaa. Mitä tehdään pannunalustalla joka ei kestä kuumaa?! No onneksi se maksoi vain 0,50€, joten kauhean korkealta ei tipu.  Ja onhan mulla siellä kirpparilla se pöytä, ainahan voi laittaa vahingon kiertämään...

4 kommenttia:

 1. kanat syömässä munia.. jotenkin tuntuu väärältä :D

  VastaaPoista
 2. Munat on oikeestaan kanoille tosi hyvää ruokaa! Kaikkea ei kannata ajatella ihan niin syvällisesti. :D

  VastaaPoista
 3. Pakastimen sulatus olisi hyvä meilläkin tehdä.. Sieltä tapaa löytyä vaikka mitä. Viikolla keittelin mehuksi kesän marjasatoa, nam :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Mä en jaksa kaivaa mehumaijaa esiin montaa kertaa vuodessa, siksi säästän marjat Suureen Keittopäivään. Ja sitten olen ihan väsynyt, kiukkuinen ja ylirasittunut urakoidessani mehuja. Meillä on pakastimissa kaikkea viisasta, kuten nylkemättömiä eläimiä. Eikö jokaisella oli pakastimessa muutamia näätiä ja minkkejä?!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)