lauantai 6. joulukuuta 2014

Joulukorttipaja (kuusia, kuusia enemmän kuusia)


Tästä ei kortti voi paljoa yksinkertaistua. 
Pieni pala kanelitankoa, kuviosaksilla pala kirjansivua, hiukan liimaa ja valmista tuli!
Ai niin, ja tähtitarroja.

Joulukortit on aina olleet mun suuri heikkous. Niiden tekeminen on sellaista missä pääsen nopeasti jonkinlaiseen flow-tilaan. Teen niitä sarjatyönä niin kauan kun huvittaa tai materiaalia riittää. 

Mulla on ollut jo vuosia tapana etten lähetä kuin muutaman kortin. Meidän joulunalus-traditioihin kuuluu kortinjakoajelu jossa ajellaan autolla ympäriinsä ja jaetaan kortteja kaikkien niiden postilaatikoihin joiden kanssa ollaan vuoden mittaan oltu tekemisissä. Ja niitä on paljon. :)

Tänään oli joulukuusiteemaa. 
Tein osan korteista pienempiä että voin laittaa niitä pakettikorteiksi saippualahjoihin. Siksi niissä ei vielä lue mitään, kun en vielä tiedä mitä saippuaa annan kenellekkin! 
Nappeja, nappeja ja pitsiä. Näistä on kans tarkoitus tehdä pakettikortteja.Kokeilin myös tällästä, mutta siinä puuttui "se juttu". Tosin kuvassa se nyt näyttää ihan hyvältä!Mä niin innostuin noista kuusista että tein vähän tälläisiä isompiakin. 
Ne vois sitten olla vaikka tauluja! Ja ajattelin pitää ne itte. Sekin on harvinaista...


Ja vielä yksi kuusi. 
Pohjana vanha kulahtanut uunipelti joka on jo aikaisemmin maalattu liitutaulumaalilla mutta jäänyt unohduksiin tonne romukasaan.
Tästäkin tykkäsin niin, että se saa jäädä kotiin. 
Mulla on nappikausi ja kuusikausi.

6 kommenttia:

 1. Kääk!! Minulle tuli kuusi-ylikuormitus. Nyt näen vain kuusia joka paikassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Mulla on nyt vissiin sydän-into mennyt ohi kun kuuset ovat alkaneet vaikuttaa paljon kiinnostavammilta. Kohtahan ei enää näe metsää puilta vai miten se meni.

   Poista
 2. No onpa kauniita kortteja! Sinä osaat toistaa samaa korttia, mikä nopeuttaa tekemistä. Itselläni tulee vain muutamia samanlaisia ja sitten täytyy keksiä uutta. Pidän tosi paljon noista isoista seinälle laitettavista kuusitauluista. Taidanpa pihistää idean!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joitain teen enemmän samanlaisia, varsinkin jos oikein kovasti innostun en saa millään yhteen korttiin purettua sitä ideaa.

   Kuusitauluihin pitäisi tehdä vielä reijät että niihin saisi ripustusnarun. Niihin voisi sopia sellainen metallinen rinkula siihen reikään, mikähän sen nimi on? Ei pop-niitti mutta sellainen samanhenkinen. Joku jokatapauksessa mitä minulla ei ole.

   Poista
 3. Voi miten on kivoja nuo joulukortit! :)
  Enpäs itse saanut tänä vuonna askarrelluksi yhtäkään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mutta ensivuonna voi sitten tehdä jos alkaa huvittamaan. Tai sitä seuraavana.

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)