lauantai 3. toukokuuta 2014

Arvonta!


Kaikissa blogeissa järjestetään arvontoja, joissa arvotaan jotain "yhteistyökumppaneiden" lahjoittamia tavaroita. Mulla ei ole yhteistyökumppaneita kun agri-marketkaan ei ainakaan toistaiseksi ole mua halunnut sponsoroida, niin mun pitää arpoa omia vanhoja tavaroita.

Kuten todettua, mulla on liikaa tavaraa. Sydäntä särkee kun nyt laitan tämän putkiradion kiertoon, mutta mulla ei ole sille järkevää paikkaa, en juurikaan kuuntele kotona radiota koska huudatan sitä töissä ja autossa, ja kaikenlisäksi en halua määräänsä enempää tavaraa keräämään pölyä. Radio on ollut mun isän, isä sai sen yhdeltä vanhalta mummolta. Olen aina ajatellut, että perintötavaroista tämä ei koskaan lähde, mutta kuten edellä todettua, niin haluan sen kotiin jossa se voisi olla kunniapaikalla eikä varastossa kuten meillä. Ja isäni muistoa kunnioittaen haluan, että siitä kuunnellaan edes joskus merisäätä. Radio Deitä ei ole pakko kuunnella.

Radio toimii, jos vaan on sellanen pistorasia mihin tollasen vanhan töpselin saa laitettua. Tai sitten vaihdattaa siihen uuden.

Jos haluat radion, laita mulle yv facebookissa, ja jos ei olla kavereita, niin sähköpostia maria.kylmaluoma@gmail.com 

Kerro mihin haluisit radion laittaa, oletko kenties etsinyt sellaista jne. Suoritan arvonnan sydämeenkäyvien tarinoiden ja pyyntöjen kesken. Radion saa hakea meiltä, tai maksaa sen lähettämisen ellei asu jossain reittien varrella. Sitä ei ole kiire hakea, kunhan se vain saisi arvoisensa kodin.


Linkkiä voi jakaa, mutta se ei vaikuta arpaonneen. 
Ainoastaan tarinat vaikuttavat. 

5 kommenttia:

 1. Tämä on paras blogiarvonta, johon olen törmännyt :D En kylläkään halua palkintoa, mutta joku muu varmasti haluaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvonta, jossa ei edes haluta arpoa mitään! :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ou jes, mä haluisin just ton :) Miten sulla voi olla tummoinen ylimääräisenä krääsänä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan se ei ole krääsä, mutta mä en tee sillä mitään. Mä haluan vähentää tavaraa, mä haluan joskus päästä siihen tilanteeseen että mulla ei loju joka nurkka täynnä jotain kamaa. Tarpeellisiakin tavaroita on ihan liikaa, saatikka sitten niitä joita ei edes tarvita.

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)