perjantai 21. marraskuuta 2014

Paavon valtakunnassa paistettiin pipareita

Olen pari vuotta noudattanut gluteiinittonta ruokavaliota. En ole jaksanut alkaa tekemään itselleni piparitaikinaa tähän mennessä, koska joutuisin ne kuitenkin pääasiassa itse syömään. Mutta tänään kaupassa sorruin Suloiset-merkkiseen valmistaikinaan. Kallishan se oli, ihan sikakallis! Yli 8€. 
Pakastin siitä puolet, ja tarkoitus oli huomenna leipoa pipareita, mutta kun kävin joka välissä syömässä taikinaa aloin pelätä että se loppuu ennenkuin saan yhtään piparia paistettua! 
Ei siinä sitten muuta kuin muotit esiin, ja piparit pellille!

 Hirvi, sika, pukki sekä tonttu. Ja whippetti. Ja pari muuta.Paavo on aina ihan innoissaan kun laitetaan ruokaa. Sehän tarkoittaa sitä, että jotain voi myös pudota maahan!

Laittakaa portti kiinni ettei tänne leipomoon pääse ulkopuolisia!

Kauanko vielä kestää, mä en jaksa enää odottaa!


 Hoh hoijaa, mikä kestää?! Miksei suuri leipurikoira ole vielä saanut maistiaisia?!


Tarinalla on Paavon kannalta surullinen loppu. 
Minä söin kaksi possupiparia...oli ihan hyviä, hiukan rapeampia kuin tavalliset...

Ja glökiin olisi erityisen voimakkaasti tehnyt mieli hiukan lorauttaa kirkasta, mutta olen luvannut hakea Mikan firman pikkujouluista. Viimeyönä jo näin unta kuinka kännissä ajelin autolla, enkä halua että se oli enneuni...
 Ja Paavolle en antanut mitään, koska se on saanut jo vahingossa iltaruuan kahteen kertaan ja on muutenkin liian lihava! Se jäi syömään keittiöön kynsiä.


4 kommenttia:

 1. Narraat taas. Ei whippettipipareja voi olla olemassa! Nehän palaisivat uunissa, eikö muka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyllä tuollainen whippet-muotti, joka on aika ruma...Pitäis saada sellanen nätti vipukan pää. Ja ne palaa uunissa, oikeastaan kaikki piparit yleensä...Viimevuonna tein pipareita 3 peltiä, ja 2 paloi. :P

   Poista
 2. Oon lukenut kohta vuoden sun blogia ja jotenkin multa oli mennyt ihan ohi että teilläkin asuu foxi! Mukavia otuksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vähän siitä tulee kirjoitettua. Se on MIEHEN koira, Rouva ei ole niin ihastunut noista terriereistä....

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)