maanantai 24. marraskuuta 2014

Kanelin tuoksua. Ylenmäärin.


Tyylikäs kotistudio on valokuvauksessa kaiken a ja o...Tuleeko kenellekkään muulle pakottavaa liimaamisen tarvetta? Sellaista, että on ihan pakko saada liimata jotain. Aivan sama onko siinä mitään järkeä, liimattava on, ja mahdollisimman paljon! Edellisen liimauskohtauksen iskiessä tein noita lankapalleroisia, ja nyt seuraavan kohtauksen iskiessä liimasin niistä ja joulupalloista kranssin.

Nuo joulupallokranssit oli mun viimejoulun hittituote, kyhäsin niitä kauheat määrät erilaisia. 
Joskus paremmalla aikaa voisin kaivella kuviakin esiin, osa nimittäin oli aika hienoja. 
Olettaen, että niistä on kuvia.

Sopii kaikille joilla on varastossa ylimääräisiä palloja, ihan sama mitä, ja joku mihin ne voi liimata kiinni. Mulla tässä on ihan styroksinen kranssipohja, mutta olen liimannut kuumaliimalla palloja myös koivurisukranssien päälle. 
Pohjan päälle liimasin kirjansivuja, koska se valkoinen styroksi muuten paistaa joka välistä. 
Sitten vaan liimataan, liimataan ja liimataan niin kauan kun paljasta pohjaa näkyy. Ja koitetaan olla polttamatta sormia kuumaliimassa.


Ja sen jälkeen kun pallokranssi oli valmis ja liimaamisen himoa edelleen jäljellä siirryin liimaamaan kanelikranssia. Tässäkin on pohjana styroksikranssi jonka päälle kanelitangon paloja on liimattu kuumaliimalla. Olisin halunnut liimata ne niin, että se ihana kierre näkyy, mutta tankoa pitäisi katkoa tod.näk. sahalla koska oksasaksilla se lohkesi ihan kuinka sattuu jos paloista koitti saada pieniä. En tiedä kuinka kaneli käyttäytyisi jos sitä liottaisi vedessä, katkeaisiko se silloin helpommin?!

Kanelia meni kauhea määrä, onneksi ostin sitä kukkatukusta ison pussin. 
Ja se kanelintuoksu- tai haju pikemminkin! 
Se oli tosiaan ihan nenäähuumaava ja silmiä pistelevä. Nyt meillä tosiaankin tuoksuu kaneli. 
Hyvä tuoksu se on, mutta jos etäisestikään on jotenkin tuoksuyliherkkä niin en suosittele tämän tekoa! 3 kommenttia:

 1. Kyllä on sulla hieno kotistudio. Ja miten ihania pikkuisia lankapalleroita...hyvä vinkki!! Niitä meinaa löytyy... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno kyllä joo, mutta hyviä kuvia siinä ei kyllä saa! Uskoattoman vaikeaa oli toisella kädellä pitää lamppua niin ettei tulisi varjoja ja toisella sitten koittaa pitää kameraa niin että kuva olisi edes etäisesti tarkka!

   Lankapalloja oon tehny liimaamalla lankaa massapallon päälle. Sitten kun ne loppui, niin sanomalehtipallon päälle, ja lopulta liimasin vaan lankaa langan päälle! Kun tekniikan oppii niin ihan hyviä palloja saa vaikkei siellä ole mitään sisällä -mitä nyt lankaa menee aikalailla enemmän. Mun tapauksessa se on vaan hyvä, koska lankaa on ihan hirveitä määriä!!!

   Poista
  2. Ai ne on sillain tehty... Luulin, että olet kieputtanut vaan lankajämät sellaisiksi pieniksi palloiksi.
   Nyt olet todellakin saanut tyydytettyä liimaamistarpeesi! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)