tiistai 18. marraskuuta 2014

Vihaiset ja tyhmät pikkulinnut!!! + Koiranunta

Pikkulinnut, nuo inhottavat niljakkaat pirulaiset keskuudessamme! Minä kannan niille selkä vääränä ruokaa, ja mitä saan kiitokseksi?!
 Miten olinkaan unohtanut kuinka ne viimetalvena jo tekivät minut ja joulukranssibisnekseni naurunalaiseksi.

Etsi seuraavista kuvista kolme eroavaisuutta: Mitä noihin koristeisiin laitetaan ettei linnut niitä noki, rotanmyrkkyäkö?!
Viimevuonna laitoin joihinkin kransseihin ihania pieniä lintukoristeita, joilta iljettävät pikkulinnut nokkivat silmät!!!

Koita tässä nyt sitten olla luonnon ystävä. Mua nyt todella koetellaan.

*****

Koirien unikuulumisia:
Hankin Ronjalla Thundershirt- painepaidan. Olen ollut todella tyytyväinen, se ei ole kertaakaan herännyt yöllä kun sillä on ollut paita päällä. Toki sitä nyt on testattu huikeat 5 yötä, mutta testijaksomme aikana se ei ole pissannut yöllä lattialle, eikä myöskään alkanut vinkua aamuyöstä!
Tuuletusta! Ablodeja! Nostakaa lippu salkoon!

On mukava tunne kun saa nukkua koko yön, eilen aamulla toivotin iloisesti kaupassa hävikkiä hakiessa klo. 6.50 Hyvää Viikonloppua. Oho, olikin maanantai.

Sitten koiranunta kuvin. 
Whippettinä olemisen sietämätöntä keveyttä, peitto iltapukuna:
Päiväunilla Ottopojan kainalossa:


Muuten vaan nukuksissa:
Vilma kierteellä:Viisi minuuttia ennen nukkumaan menoa me Allin kanssa kerroimme toisillemme vielä iltasadut. 
Sen aika on nyt.
Hyvää yötä

6 kommenttia:

 1. Heh, mutta pitäähän ihanilla kilteillä hunajamussukoilla, noilla meidän pikku törötiiteillämme, olla muutakin aktiviteettia kuin jyystää niska jumissa leipäänsä, auringonkukansiemeniä, maapähkinöitä, siannahkaa, Lidlin Waldfogelströsselssöniä, no kaurasta ei nyt ole niin väliksi, mutta muutama saksanpähkinä.

  Ajattele, kuinka seppeleesi sai heidät kerrankin esteettis-henkisten arvojen ääreen. (Ja pesäneristeitä, voisitko jatkossa käyttää hiukan pörröisempiä materiaaleja?)

  Menenkö kiusoittelussa liian pitkälle, jos kunnioittavasti ehdotan, että hankit riistakameran? Voit sitten nähdä ihan livenä koko prosessin, missä valmistamasi seppele jakaa iloa kuluttajien ilona ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, meillä on riistakameroita, mutta ne on jostain syystä sijoitettu metsään eikä omaan pihaan! Ehkä olisi todellakin syytä tuoda ne tänne todistamaan kun pikkulintu keskisormi pystyssä repii perhosia ja muita koristeita. Ainakin syyllisestä jäisi kasvokuva mistä sen voisi tunnistaa!

   Poista
 2. Huippua, että thundershirtistä on ollut apua! Toivottavasti vaikutus on pysyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, nimittäin aamulla Ronja sitten halusi ylös kymmenen yli viisi. Kun mä olisin saanut nukkua tunnin pidempään kurssin takia. :P Toivottavasti se nyt ensiyönä nukkuu, ettei mun hehkutus mennyt ihan hukkaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)