keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Lehtikasa-koirat

Mua niin jäi harmittamaan etten viimevuonna edes koittanut ottaa koirista kuvia kun työpaikalla oli niin valtavan upea ruska. Tänävuonna sitten oli pakko kokeilla. Tässä meilläpäin kun ei vaahteroita ole oikein missään, ainakaan sellaisessa paikassa missä Allia uskaltaisi päästää irti! Olihan tuokin aika riskaapeli paikka, tuossa takana menee pyörätie ja alueella asuu "sata fasaania".

Miten todennäköistä on, että kun koko päivän on yksi aste lämmintä ja sellainen surkean harmaa ilma, kova tuuli ja muutenkin sellainen keli että vipukka vetää itsensä katkarapuasentoon kun on kylmä, että kun tulee kuvaamisen aika niin aurinko alkaakin paistaa lämpimästi ja vaahteran lehdet hohtavat keltaista? 
Tänään oli sellainen päivä.

Kuvista olisi voinut tulla parempiakin, mutta ihan kaikkeen ei aina voi päästä. Pääasia, ettei mistään puskasta lähtenyt fasaania Allia kuvattaessa, ja Vilma ei tärissyt kylmästä! 
Päinvastoin Vilmalla oli niin hauskaa että kuvausapuna ollut (koiraton) työkaveri oli ihan kauhuissaan kun Vipu puikkelehti "kiitolaukkaa" omenapuiden väleissä.
Näitä kuvia kelpaa sitten katsella kun on loskaa, märkää ja harmaata. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)