maanantai 27. helmikuuta 2017

Suosikkilelu


 Meidän koirilla on kaikenlaisia leluja, mutta ei ole kirahvin voittanutta. Ihme kyllä sitä ei ole edes hajotettu. Alli ja Busteri kantaa sitä kilpaa ympäri kämppää ja aina kun Alli menee illalla meidän sänkyyn nukkumaan se ottaa kirahvin viereen.
Kirahvi kelpaa myös Allin kaveriksi naapurikyyläykseen. Alli seisoo sohvalla ja pitää päätä selkänojan päällä ja vartioi ympäristöä. Se on tosi huvittavan näköistä!

Ja arvatkaa miten kateellinen Alli on jos kirahvi on Busterilla. No ihan tosi kateellinen!


9 kommenttia:

 1. Busterilla on vähän omistajan elkeet tuossa alakuvassa. Tämä kirahvi on minun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän se onkin. Kirahvi on MINUN ja vain MINUN!

   Koitin ottaa kuvaa missä Puppe seisoi erityisen täpäkkänä "perusterreriasennossa" kirahvin kanssa mutta aina se alkoi sitä ravistella ennen kuin sain kuvan.

   Poista
 2. Osaan hyvin kuvitella miten kirahville kävisi, jos Mauri sen saisi tassuihinsa! ='D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D En tiedä miksei tätä ole suolistettu kuten kaikkia muita pehmoja. Allin uninalle. <3

   Poista
 3. Buster on niin ihana, ilmeikäs heppu, että ottaisin samanmoisen meille Rasavilin riiviökaveriksi heti! Rasiksen lempileluja ovat edelleen nuo köysisolmut eli SYTTYRÄT:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mä laitan sen sulle postissa tulemaan ihan ilman palautusoikeutta. Se on ilmeikäs ja hassu lapsi, mutta välillä aika rasittava.

   Eilen meillä oli veljenpojat 4v:t kylässä ja voi että Busterilla oli hauskaa! Se riehui vielä itsekseen lasten lähdettyäkin juoksemalla ihan älytöntä kiitoa ympäri asuntoa. Muut koirat vaan ihmeissään väisteli kun valkoinen tykinkuula sinkosi ympäriinsä.
   Ja se osaa myös vinkua ja kiljua hämmästyttävällä papukaija-äänellä. Sitä on kivaa kuunnella.

   Kaveri linkitti faceen papukaijavideon missä ne nakkeli tavaroita ja kirkui ja se muistutti jotenkin kotoisasti meidän terriereitä. :P Palautusoikeutta tällä paketilla ei ole.

   Poista
 4. Meillä kissoilla vähän vaihtelee nuo suosikit, mutta 3 kk se on ollut valkoinen rottapehmo! Se pitäisikin pestä kun sitä on pussailtu vähän liikaa...Hieno kirahvi, kyllä sen suosion hyvinkin ymmärtää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikean rottapehmoja meilläkin on ollut, mutta nekin ovat tulleet tiensä päähän.

   Mulla on itsellä ollut tällainen kirahvipehmolelu lapsena, sen nimi oli Pauli. Senkin takia on mukavaa ettei Paulin kaksoisolentoa ole heti nirhattu.

   Poista
 5. Mä oon rakastunut teidän Alliin. Alli, mikä ihana nimikin. <3 Meillä nuo pehmolelut revitään riekaleiksi heti, rasittavaa. Hei toistaiseksi vihertää vielä... ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)