perjantai 19. syyskuuta 2014

Kirppusirkus

Yksi aivan unohduksiin jäänyt asia onkin ollut eläinten ulkoloiset. En olisi halunnut muistaa niiden olemassaoloa ollenkaan, kiitos vaan tarjouksesta. Meillä ei ole koskaan ollut koirissa ulkoloisia, enkä edes muista että olisin koskaan niitä nähnyt. Mutta nyt voin ylpeänä todeta, että koirilla on täitä.  Tai ainakin niiksi ne diagnosoin. Hyi hemmetti!!!

Onneksi alkoi Vain Elämää, koska istuin sängyllä Ronja puoliksi sylissä. Aloin nyppiä siitä jotain omituisen tiukassa olevia roskia, ja kun tarkemmin niitä tutkin, niin niillähän olikin jalat. Ah mikä ihana havainto! Se selittääkin sitten sen, miksi Ronja ja Alli on rapsutellut viimeaikoina tavallista enemmän.

Jos olette olleet tekemisissä meidän kanssa, niin tarkastakaa koiranne! En kyllä löytänyt täitä muuta kuin Ronjasta, mutta onhan niitä muissakin kun ne samoissa kasoissa makaavat. 
8kpl Strongholdia kiitos maanantaina, eikös siihen nykyisin pidä olla resepti vai muistankohan nyt väärin?! Ompa sitten samalla muutenkin loishäädetty, joka tapauksessa se pitää tehdä syksyllä.

Minua niin kutittaa, kun olen joutunut syöpäläisten uhriksi!

Minä olen saastainen piski. Turkkini kuhisee niljakkaita olentoja.

En jaksa edes pysyä hereillä kun täällä parveilee täi-invaasio.2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)