perjantai 12. syyskuuta 2014

Hierojalla

Ekku, Senni ja Vilma hierottiin tänään Miian toimesta. Ekku ja Vilma oli sitä mieltä, ettei niinkuin välttämättä tarvis enää ikinä hieroa, mutta Senni oli vähän rauhallisempi. Ehkä se noiden kahden muunkin kohdalla helpottuu kun vaan niitä käsitellään uudemman kerran ja huomaavat ettei siihen kuole. Ainakaan heti.

4 kommenttia:

 1. Näyttää ihan siltä kuin ajokoiralle olisi tungettu lelu suuhun: "pure tätä, kun oikein pahasti sattuu". :D Ehkä seuraavalla kerralla sujuu jo paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Suukapula sille joka huutaa eniten! :D Ps. Yhtään koiraa ei vahingoitettu näissä kuvauksissa, vaikka Sennilläkin on vikassa kuvassa sellainen "Äiti-auta" -ilme.

   Poista
 2. Kyllä ne äkkiä oppii nauttimaan siitä. Tai niin ainakin meillä kävi. Alkuun Sero ei millään halunnut pysyä paikoillaan ja oli kokoajan lähdössä pois. Nykyään nauttii silmät ummessa ja sitä saa oikein houkutella pois hierontapöydältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meillä ennenkin koiria hierottu, mutta tästä kolmikosta ainoastaan Senniä.

   Meidän entinen ajokoira Riki kyllä ei oikein koskaan osoittanut että piti kauheasti hieronnasta, mutta kun hierojan auto kurvasi pihaan Riki alkoi huutaan suoraa onnellista huutoa. Rikin selkä oli niin jumissa, että sen ura ajokoirana olisi ollut ohi ellei sitä olisi tajuttu alkaa hieroa.

   Suosittelen kyllä kaikkien ajokkien omistajille että edes sillointällöin käyttää koiran kunnollisella hierojalla.
   On se vaan aikamoista liikuntaa mitä niille tulee kun ne juoksee umpimettässä joskus jopa 100km päivässä!

   Ja kun lihakset käydään läpi, löytyy lihasjumit ennenkuin ne pääsee niin pahaksi että alkaa vaikuttaa koiran liikkumiseen. Joka taas altistaa rasitusvammoille kun liikeradat ei ole puhtaita.

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)