maanantai 21. huhtikuuta 2014

Siirtotöitä

Tänään on siirretty tavaraa pihassa konevoimin. On vedetty ratapölkkyä, sähkötolppaa ja kiviäkin.
Mönkijä on vaan yllättävän väkevä värkki, noita kiviä on siirrelty aikaisemmin traktorilla mutta meillähän ei sellaista ole joten pakko oli kokeilla mönkijällä. Niitä paria kiveä joita mönkkäri ei jaksanut siirtää piti vetää autolla! 
Hätä keinot keksii... Pikkusen homma jäi taas kesken, se melkein meillä kuuluukin asiaan. 
Jatketaan sitten taas kun keksitään jotain uutta ideaa, tai kyllästytään keskeneräisyyteen... 

Nyt pitäis sitten vaan ostaa sitä multaa. Jos haluatte ostaa mulle synttärilahjan, niin multa olis erittäin tervetullutta! Noin 10 kuutiota riittäis varmaan alkuun, ja heinäkuussa on sitten nimpparit joten nimpparilahjaksi voisin ottaa lisää maata.


Tätä etupihalla olevaa kukkapenkkiä on laajennettu nyt kolme kertaa. Toivottavasti ei tarvi enää enempää. Multatilaa ei ole kuin parikymmentä senttiä joten mitään kauhian isoa tähän ei voi istuttaa. 
Kahdelle puulle kaivoin sentään viimekesänä paikat, joten sellaset siihen vois tyrkätä. Kivet on noussu kun etupihalle vedettiin viemäriä, ja koska mä halusin ettei niitä viety pois ne törkättiin sitten tuohon. En tiedä oliko se kauhean hyvä idea, mutta siinä ne nyt kuitenkin on.
 Meidän lihava ottopoikakin halus ajaa mönkijällä, ja pyysi että, kirjoitan tänne että se painaa nykyisin 108kg. 
Ehkä, koska ei ole käynyt nyt just puntarissa. :)


Leivoin raparperipiirakkaa, varastin niitä töistä kun siellä oli jo niin isoja että sai piirakan tulille. Jouni ei sitten syönytkään sitä, koska tykkää enemmän suklaakekseistä. Annoin sen sitten Ronjalle. Se tykkäs.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)