sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Risukurssilla

Viikonloppu meni rattoisasti kansalaisopiston koivunrisukurssilla. Oli mulla vaan näppäriä kurssilaisia, ne oli niin omatoimisia, että peukolojen pyörittämisen sijaan oli pakko vähän itsekkin näperrellä. Ei millään aika kulu jos vaan kattoo kun toiset tekee!

Mulla meinas la. aamulla tulla pieni paniikki, kun navigaattori keksi kätevän reitin ohjata paikanpäälle jotain peltotietä! Kokoajan tie pieneni ja pieneni, ja lopulta oli pakko irrottaa peräkärry, ja kääntää auto, soittaa mieheltä ohjeita ja koittaa suunnistaa puhelinneuvonnalla. 

Onneks en myöhästynyt, nimittäin hiukan pukkas hikeä kun aattelin että kurssin pitäis alkaa, kurssin pitäjä on eksyneenä peltolakialla eikä osaa pois tai vaihtoehtoisesti peruuttanut peräkärryn ojaan... 
Ehkä mun on ihan oikeesti kohta pakko hankkia puhelin mistä saa tarvittaessa kartat! 
Oon kaikintavoin koittanut vastustaa kehitystä, käyttänyt loppuun muiden vanhoja puhelimia ja viimeksi ostin Sennin syötyä mun puhelimen halvimman mahdollisen mitä kaupasta löytyi. 
Ja nyt siitä on näyttökin rikki, mutten oo vaan raaskinu ostaa uutta. Ostin niillä rahoilla Vilman mitä siihen piti laittaa...

Oli aika komia talo tuo Mäenpään kylätalo Kauhavalla! Penkillä kurssilaisten tekemiä kransseja ja risulintu.Lintua lähemmin. 
Ei tule kuvissa ihan oikeuksiinsa, oli tosi hieno! Oon joskus koittanut tehdä lintuja, mutta ne on näyttänyt lähinnä joltain lokkiristeytyksiltä eikä ollenkaan kovin kauniilta...

Pallo

Kuvasin kaikki kurssilaisten tekemät työt (heidän luvallaan!) mutta osa kuvista on niin sekavia ettei niistä saa mitään käsitystä mitä niissä oikein on. Joten en sitten laita niitä tännekkään.

Nämä seuraavat on sitten mun omia tekeleitä. Oon molemmista aika ylpeä, koska ne on ihan uusia ideoita. Tosin tuo "nappulakranssi" on aika ruman värinen, pitää vissiin spreijata se valkoiseksi koska siitä tulee ihan mielleyhtymä mökin saunasta! Miksei sitä tietysti voisi sinne viedäkkin...

Kranssiin idean sain jostain blogista, jossa oli tehty kranssi viinipullon korkeista. Tosin se oli vähän siistimpi ja hienompi. Mutta mulla on risutöissä se tyyli, että kaikesta materiaalista pitäisi tehdä jotain eikä jättää roskia. Tälläiseen voi hyödyntää ne isot oksat, joille muuten on hankalaa keksiä käyttöä.

Pupulta puuttuu vielä toinen käsi. En vaan jaksanut enää tehdä sitä kotona loppuun kun kurssilla ei ehtinyt...Teen sitten "joskus"...

Näitä kun tekisi sellaisena miniatyyri-kokoisena, että voisi tökkiä kukkapurkkeihin ja pääsiäisruohon sekaan, niin voisi olla aika kivakin! Mulla on vaan paha taipumus aina tehdä kaikki hirveän suurena. Kuvat on tuttuun tyyliin ihan kauheita, ei nyt vaan jaksa oikein panostaa niihin. 

 
Ihana auringonpaiste, sain vaan ihan kiitettävän päänsäryn autolla ajaessa vaikka oli aurinkolasit päässä. On se vaan aurinko aikamoinen keväällä talvimasennukseen ja kaamokseen tottuneelle ihmislapselle. 

Töissä oli pe. kasvihuoneessa niin kova auringonpaiste, että pelkäsin ihan tosissani että naama palaa, ei se kauhean kaukana ollutkaan. Tästä pitäis pikkuhiljaa suunnata aurinkorasvakaupoille, mielellään ennenkuin on palanut! Ja jos sitä d-vitamiiniakin muistais syödä useemmin kuin kerran viikossa vois olla ihan hyvä.

Hyvää uuden viikon alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)