lauantai 29. maaliskuuta 2014

KanakuulumisiaKoska kelit on olleet mitä erinomaisimpia kevätulkoiluun, niin kanat ovat päässeet käytännössä joka iltapäivä ulkotarhaan. Aamulla on ollut pakkasta töihin lähtiessä, joten kokopäiväksi ei luukkua ole voinut jättää auki.
Ne ovat kovasti sitä mieltä, että niiden olisi syytä myös päästä kaivamaan kukkapenkkejä, mutta nyt olen ollut ilkeä ja tuhma ihminen enkä ole päästänyt niitä tonkimaan.
 Keväällä kasvit saa eniten siipeensä jos niitä kokoajan nypitään. Katotaan nyt vielä hiukan kun kasvu kunnolla alkaa, sitten taas pääsee matojahtiin.


Oon idättänyt töissä päiväysvanhoja auringonkukan siemeniä kanoille (ja ittelle leivänpäälle). Harmi vaan, että ensin niitä kasvatetaan viikkotolkulla, ja sitten kun ne annetaan kanoille ne tuhoaa ne  minuutissa!

Tipujen kuulumiset: Tipuja on hengissä ja hyvissä voimissa kolme kappaletta. Yksi on hieman pienempi, mutta sekin on varsin ponteva joten eiköhän se henkiin jää.

Emon tekisi jo kovasti mieli muiden kanojen seuraan, ja ennenkaikkea niiden kanssa ulos. Valokuvien ottamisen ajaksi laitoin muut ulos, ja emo olisi jättänyt kersat mielellään heitteille ja mennyt kavereiden kanssa baanalle...

Mun kanalan valoisuus on sellainen, että mihinkään suuriin valokuvasuorituksiin siellä ei päästä. Mutta tässä niistä kaksi nyt kuitenkin on!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)