maanantai 28. marraskuuta 2016

RV 39Sain kunnian kuvata Velipojan avovaimoa siinä vaiheessa kun raskaus alkaa niin sanotusti olla loppusilausta vaille valmis. Vaikka kuvat eivät edusta mitään kategoriaa joista yleensä kirjoittelen blogia, niin haluan ne julkaista koska kuvat ovat mielestäni niin kauniita ja minulle hirmuisen tärkeitä.

Kun on saman ihmisen kanssa itkenyt muutama vuosi sitten arkun ääressä hänen rakkaimpansa poismenoa ja nyt otetaan tälläisiä kuvia niin sitä on enemmän kuin liikuttuneen onnellinen näitä kuvia katsoessani. Elämä on voittanut, voiko olla mitään kauniimpaa?!  <311 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, sulla on sitten vähän sama tunne kuin mullakin.

   On ihanaa kuvata ihmistä joka nauttii kuvaamisesta. Mulla on kuvia suurinpiirtein 5kk kohdaltakin mutta ne ei tavallaan ole yhtä vaikuttavia kuin nyt kun maha on jo kunnolla iso.

   Poista
 2. On siinä vauvamuhkeutta! Ihan alkaa omassa mahanahkassa kivistää kun muistot palaa mieleen! Hienot kuvat!! Elämä ravistaa, hyvässä ja pahassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvausolosuhteet olivat enemmän kuin haastavat. Ei yhtään ehjää seinää, ei jatkojohtoja valoille, ei salamaa eikä oikein edes ajatusta mitä yritetään kuvata. Siihen nähden kuvat onnistui varsin hyvin.

   Muutosta muutoksen perään, onneksi jälkimmäiset hyviä muutoksia.

   Poista
 3. Aikas pallo on maha! =D Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta ihana pallo! :) En tiedä onko raskausmahat yleensä näin kauniita mutta J:n maha on ihana. Tatuoinnit tekee siitä vielä niin persoonallisen näköisenkin ettei toista samanlaista kyllä tule vastaan.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Mulla tulee sitä katsoessa melkein kyyneleet silmiin.

   Vaikka kuvaustilanne tosiaan oli välillä vähän kaoottinenkin kun ei saatu valoja oikein ja taustat oli mitä sattuu niin sen kaiken hässäkän unohtaa kun katsoo tätä kuvaa.
   Siinä on kaikki olennainen tästä hetkestä ja ajasta näiden ihmisten elämässä.

   Me saadaan ihan pian uusi perheenjäsen. Myös minä. Tuskin maltan odottaa.

   Poista
  2. Onnea teille kaikille <3 Kuvista ei yhtään välity kuvausaikainen hässäkkä, vaikka ymmärrän hyvin ettei se aina ole niin yksinkertaista saada valot yms kohdilleen. Varsinkin nyt pimeänä aikana.

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)