lauantai 8. lokakuuta 2016

Kaikki inhottavat eläimeni



Kun sulla ei ole eläimiä sä luulet että ne ovat mukavia, niitä rapsuttaessa verenpaine laskee ja niiden seurassa elämä on yhtä hymyä.

Sitten kun sä hankit jonkun eläimen, jollain perverssillä tavalla alat pitää niiden kanssa puuhailusta sä tajuat sen. Että ne pilaa sun kodin, pankkitilin ja vapaa-ajan. Sä oot kuitenkin jo koukussa.

Sä luulet, että vapaa-aikanasi sä käyt shoppailemassa uusia kenkiä, mutta siellä kenkäkaupassa sä huomaat että sen kengät on ihan lampaanpaskassa koska sä "hiukan vaan haravoit tarhaa" ennen lähtöä. Mitä muuta sä voit tehdä kuin lähteä pois, ja mennä ulos hankaamaan kenkiä rappuralliin että edes viitsit ajaa autolla kotiin?! Ja vaan oot tyytyväinen että se oli lampaanpaskaa eikä koiranpaskaa.

Uuden auton haju- se on sulle tuntematon käsite. Sun auto haisee likaiselta koiralta, heinältä ja siellä on niin paljon multaa että kohta siellä on ihan oma ekosysteemi. Mutta hei se on vaan auto, sä ajattelet. Sä oot niin sekaisin.


Tää näyttää ihan kivalta koiranpennulta, oi mä haluan sellasen. Parhaimmillaan se on silloin, kun se on syönyt mahansa täyteen hirvenpaskaa ja oksentaa sitä sille sun ainoalle matolle joka enää on lattialla. (Lopuille se on pissannut ja ne odottaa kattoon asti ulottuvana vuorena pyykkikoneen vieressä.)
Paskaa oksentava koira, miten kaunista ja tunnelmallista, sitä ei löydykkään joka talosta.

Vaihtoehtoisesti se tietysti voi pyöriä toisten koiriesi kanssa siinä paskakasassa, ja saat itkua tihrustaen pestä sitä metsäojassa. Samalla kun se sotkee kaikki vaatteesi rimpuillessaan.
Ja sä vaan oot tyytyväinen jos se on metsäneläjän paskaa eikä kenenkään kaksijalkaisen.

Tossa se juoksee ihan yli-innoissaan ton toisen perässä kun se varmaan luulee että sillä toisella on suussa naisten alushousut. Niitä se nimittäin tykkää ihan yli kaiken repiä rikki. 
Hei jos joku on hukannut alusvaatteita metsään niin ihan takuulla tää löytää ne! Jos siihen on jotain kisoja olemassa niin suomenmestaruus on taattu tähän taloon. Voin alkaa jo keitellä mitalikahveja.


 
Inhottavat lampaat ovat tuhonneet sun huumorintajun. Sun mielestä hauskinta ikinä on lammas jonka päässä on lippalakki tai se, että koira haukkuu lampaalle ja se vastaa möreällä äänellä MÖÖÖÄÄÄ. 

Sä soitat huutonauraen sun miehelle töihin ihan vaan kertoaksesi tämän. Etkä edes tajua silloinkaan kun linjan toisessa päässä on ensin hiljaista, ja sitten sydämesi valittu vaan sanoo, että "mun täytyy jatkaa töitä".

Se vaan oli susta niin hauskaa. Ja joskus susta on sentään sanottu, että sulla on hyvä huumorintaju.

Lisäksi sä olet kantanut tuhansilla euroilla kotiin kasveja, ja sitten sä katsot typerä virne naamalla kun sun ilkeät lampaat talloo niitä ja syö mielummin sun kauniita koristekasveja kuin nurmikkoa vaikka sä nurmenleikkuun toivossa ne päästit irti. Sä oot niin sekaisin.


Sika jonka päässä on juustokeittoa ja suussa keppi on susta erittäin hellyyttävää. 
Kuulemma jotkut pitävät vauvoja hellyyttävinä.

Sanomattakin selvää, että se sika on ennen tätä sotkenut sun housut juustokeittoon, mutaan, kuraan ja vielä lyönyt sua kepillä kun koitit leikkiä sen kanssa. Ja sä vaan oot sitä mieltä, että on mukavaa kun saa nähdä vaivaa oman ruokansa eteen.


Ja kun sä vaan saat olla näiden eläintesi kanssa sä oot onnellisempi kuin mitenkään muuten.
 Ja sä oot niin kiitollinen niistä jokaisesta.

Se on sun elämäsi parasta aikaa.





22 kommenttia:

  1. Olipas se virkistävä postaus, kiitos tästä. Eli kaiken kaikkiaan, ne ihanat eläimet! - Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle ja eläimille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eläinten kanssa elämä ei ainakaan ole koskaan tylsää. Välttämättä aina se ei ole kauhean hauskaa...

      Poista
  2. Mä en kestä miten ihana postaus!!! Siis aivan mahtava. Tästä tuli niin hyvälle tuulelle ja tekee mieli muuttaa heti johonkin isommalle maapläntille ja ottaa lampaita, kanoja ja sikoja (kunnes mä muistan, että se saattaisi _hieman_ hankaloittaa tuota meidän matkailuharrastusta, eikä mieskään suostuisi... Onneksi on kuitenkin koirat!).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä kuinka kauas ehtii matkustaa ilta- ja aamuruokinnan välissä. Lähimatkailu varmaan teillä ainakin merkittävästi lisääntyisi. :)

      Poista
  3. Totuuksia eläimien omistamisesta. Siinäpä oiva nimi sun tulevalle opukselle :D
    Kivaa (ja paskatonta) lauantai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maanantai ei ainakaan ollut paskaton. Vilmalla meni maha sekaisin, ja kaksi mattoa pyykkiin... Huah.

      Poista
  4. Millaista sun elämä oliskaan ilman noita kaikkia epeleitä? En halua edes kuvitella... ;)
    - MirQ

    VastaaPoista
  5. Asian ytimessä <3. Me ollaan tässä mietitty, että jos meillä olis ens kesänä kaksi kissanpentua ja koiranpentu ja kaksi aikuista koiraa, niin ja kanoja... Niin se olis ihanaa :). Kiitos tästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolme pentua kuulostaa ja hardcorelta. Mä kerran kokeilin sitä, tosin aikuisia koiria mulla ei ollut.

      Ai niin kanat. No ne on tuhonnut sun puutarhan, suuren osan sadosta ( kanat söi kaikki mansikat ja pensasmustikat, toivottavasti oli hyviä...) Ja kukko on tuhonnut välit naapureihin, sekä omat unet.

      Poista
  6. *Reps* :D Huippu postaus :) Kiitos aamun piristyksestä <3

    VastaaPoista
  7. Vastaukset
    1. :) Kiva jos tykkäsit. Arki eläinten kanssa on juuri tätä. Hyvässä ja pahassa.

      Poista
    2. :) Kiva jos tykkäsit. Arki eläinten kanssa on juuri tätä. Hyvässä ja pahassa.

      Poista
  8. Ihanat kamalat elukat, kyllä! ='D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri niin. Mutta vaikka elämä olisi ilman niitä helppoa, niin se olisi aika tylsää. Ihminen jalostuu vaikeuksissa.

      Poista
  9. Upeat kuvat, terhakka koira ja iloiset lampaat ja possut.Kauniita luontokuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. En tiedä kuinka iloisia ne on, mutta jos ne näyttää siltä niin eiköhän se meille riitä vai mitä!

      Poista

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)