sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Vilman pennut 4vkoa
 Kävin katsomassa pentuja perjantaina, ja voi taivas ne on suloisia! Melkein liikutuin kun niitä siinä paijailin. Onneksi oli ihana lämmin sää ja pystyin kuvaamaan pentuja ulkona. Vilmasta näkee että se on tyytyväinen pentujen kanssa, mutta silti se olisi halunnut lähteä jo mun kanssa kotiin. Ihan sydän väärinpäin oli sille vaan pakko koittaa sanoa, että sun on Vilma vielä pakko jaksaa hetki hoitaa pentuja, sitten saat tulla kotiin.

Samaan aikaan mun kanssa oli pentuja katsomassa perhe johon on menossa yksi tyttöpentu. Jännä tunne on sivusta katsoa kun toiset aivan onnessaan miettivät olisiko tämä vai tämä pentu juuri se meidän ikioma pentu josta tulee uusi perheenjäsen. Mulle kun olisi vaan tärkeää saada Vilma kotiin. Mulla ei ole yhtään pentukuumetta, vaikka pennut on tosi söpöjä. Voiko se johtua siitä että meillähän onkin tälläkin hetkellä yksi pentu?!

Onneksi pennuista on aika paljon tullut kyselyitä, ja lähes kaikki on jo alustavasti varattu, ehkä voisi olla hankalampaa jos vaikka ne olisivat luovutusikäisenä vielä kaikki vapaana.
Pentujen lisäksi mulla on hämmästyttävän paljon kuvia ihmisten käsistä.
8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö! Joku joskus sanoi että whippetin pennut ovat kauniita kuin korut. Olen samaa mieltä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niimpä, vähän liiankin söpöjä. Ei uskoisi että näin söpö pentu tekee kaikkea pahaa.

   Poista
 3. Niin suloisia! <3 Pentu kotona hillitsee varmasti pentukuumetta ja onhan se niin, että aikuiset koirat on ihan huippuja, vaikka pennut söpöydessä viekin voiton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikuiset koirat on paljon mukavampia kuin pennut. Mutta onhan ne pennut aika söpöjä.

   Poista
 4. Hurrrjan lutusia! ♥ Mutta tiedän tunteen, että ei ole pentukuumetta... Mulla ei ole tipan tippaa, vaikka pennut suloisia onkin. Ennemminkin vaan jonkun söpöliinin nähdessäni ajattelen, että onneksi tuo aika on takana... ja koskaan en enää koiraa ota. No, nähtäväksi jää, mutta jännä kieltämättä, miten ei lainkaan himota joku koiranpennun hankinta, vaikka ne pennut niin syötävän sööttejä onkin. Ehkä mä oon saanut yliannostuksen, kun meillä on ollu 20 pentukoiraa... eli tämä nykyinen pentuna, sen 10 pentua, joista yksi jäi meille ja sitten sillä "pennulla" oli vielä 9 omaakin pentua. Huhhuh, kiitos riittää!! ♥

  VastaaPoista
 5. Onneksi tämä perhe on saanut valittua omansa ja hyvin tyytyväinen päätökseensä. Viikon päästä haemme Vimman kotiin. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)