perjantai 5. elokuuta 2016

Aku Ankka-paitainen nainen
 
Ostin kirpparilta XXL kokoisen Aku Ankka t-paidan parilla eurolla ajatuksella että teen siitä hihattoman tunikan/mekon/paidan tai mitä nämä nyt ovat. Paitaa tuskin oltiin koskaan edes kokeiltu. En välttämättä ihmettele.

Eilen sitten leikkasin yhden vanhan paidan saumoista auki, vetäisin ne t-paidan päälle ja saksin siitä näillä kaavoilla vähän kapeamman ja "avaramman". Ajattelin, että paidan alla kannattaa pitää jotain toppia tms. ettei kaikki vastaantulevat näe välttämättä rintsikoiden väriä ja malliakin. Vaikka luin jostain iltalehdestä että "sivutissi on muodikas". En tiedä onko se muoti vielä rantautunut Etelä-Pohjanmaalle.

Vedin aamupäivällä Ankka-paidan ohuen pitkähihaisen paidan päälle ja lähdin Asuntomessuille kun siellä oli Viherympäristöliiton ammattilaispäivä. Hyvä idea, mutta oikeasti siellä oli ihan niin kuuma että välttääkseni lämpöhalvauksen se paita oli ihan pakko ottaa sieltä alta pois ja sitten esitellä niitä rintsikoita. :P

Elämäni mies onnistuu saamaan musta aina huomattavan kummallisia kuvia, mutta tollanen se paita nyt on. Tykkään kauheasti. Mulla on juuri sellainen vaatemaku kuin yleensä lähes nelikymppisille naisihmisille suositellaan.

Aurinkolasit on syytä pitää päässä koska silmänaluset on ihan mustat. 4h:n yöunet vaatii hiukan veronsa. Olin illalla Vauhtiajoissa ja olin kotona 3.30. Mutta oli sen arvoistakin. Pitäisi useammin tehdä jotain sellaista hyvinkin epäsopivaa. Kuten ottaa arkipäiväkänni.5 kommenttia:

 1. Kiva, rento paita. Upea tuo maisemakuva. -Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä pukeutuminen kivoihin, jopa hassuihin, vaatteisiin ei katso ikää. Mä voisin kuvitella tämän itsenikin päällä.
  Tosi kiva <3

  VastaaPoista
 3. Hauska paita! Tommosen huolisin itellenikin!

  Täytyy kyllä myöntää, että välillä jään miettimään omaa pukeutumistanikin. Ikää kun on reilusti neljänkympin päällä ja pukeudun kuin teini. Mutta kun viihtyy sellasissa vaateissa, niin mitä väliä?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)