perjantai 27. toukokuuta 2016

Omenankukkien alla


Kun kaikki on epätodellisen kaunista. 
Silloin, juuri silloin, kannattaa unohtaa kaikki muu ja vain keskittyä siihen hetkeen mikä on käsillä. Omenankukkiin, niiden tuoksuun ja siihen tunnelmaan. 
Kiitos että jaoitte tämän hetken kanssani.

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Mun ihanat ystäväni tekivät näistä kauniita.

   Poista
 2. Meillä nautittiin omepuiden kukista tasan kaksi päivää. Edellispäivän rankkasateet hoiti koko komeuden hetkessä. :/ Vaikka toisaalta mun ei kyllä pitäis valittaa - läheisille pelloille syntyi jokia ja ihmisten kellarit täys vettä. Ja jessus mä valitan kukista.:D
  Nauttikaa te, tää on niin ihanaa aikaa.♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh! Kuulostaa melkoisen dramaattiselta! Meillä ei sitten olekkaan juurikaan satanut, ja maa on ihan tajuttoman kuivaa.

   Mutta se ongelma joka on itsellä ja omalla kohdalla on aina itselle suurin. Oli se sitten omenankukat versus kellari täynnä vettä ja vesivahinko.

   Poista
 3. Onpas ihania kuvia. Romanttisia. Omenapuiden kukinta sopii niin hyvin näihin kuviin. - Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kuvissa välittyy juuri se tunnelma joka meillä oli. Tai itse olin tavallaan vaan sivusta seuraaja. Ihana kuvata ihmisiä jotka jaksoivat pari tuntia eläytyä mun visioihin.

   Poista
 4. Oi että - niin kaunista, että henki salpaantuu. . .meidän omppupuut vasta lehtiä aukoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon.
   Onhan se ihan erilainen tunnelma kun 30 omenapuuta on kukassa kuin että meidän omassa pihassa yksi. Ei ihme että kaikki haluaa pihalleen omenapuun, onhan ne todella upeita kaikkina vuodenaikoina.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä. Kuinka joskus se ajatus kuvista ja tunnelmasta vielä väittyy kuviin- en tajuu! Normaalistihan ajatus on hieno ja lennokas ja se kuva- on ihan surkea.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Mulla olis ollu kuvia vielä vaikka miten paljon, mutta ajattelin että liika on liikaa. Kyllä sen tunnelman saa jo parillakin kuvalla välitettyä.

   Poista
 7. No jo on kaunista <3 Vähänkö olin onnellinen, kun meidänkin pikkuruinen omenapuu puhkesi tänä vuonna kukkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tunnelma oli ihan mielettömän hieno. Jotenkin vielä ne ilmassa lentävät terälehdet korosti sen ainutlaatuisuutta.

   Tänävuonna ainakin täällä meilläpäin on ollut tosi upea kukinta. Puut ovat ihan valkoisessa vaahdossa. Eka kukka ja eka omena, molemmat merkkipäiviä.

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)