torstai 6. elokuuta 2015

Tauno, maailman ihanin sikaTaunoa pitää rapsuttaa joka välissä. Tane vaipuu siitä ihan hypnoosiin.

Se jättää ruokailun kesken jos on mahdollista saada rapsutusta, ja se on aika paljon sialta.
Kun kävelee aidan viereen ja Taunolla on hellyyskohtaus se menee jo valmiiksi maahan makaamaan ja katsoo suoraan silmiin. Tule tänne ja rapsuta maailman ihaninta sikaa.Hellyyshetki piti lopettaa kun velipoika tuli sotkemaan päälle.
Rapsutetaan sitten hiukan sitäkin vaikkei se siitä niin voimallisesti pidä.


13 kommenttia:

 1. Ihana sika! Ne ovat oikeasti tosi fiksuja ja oppivat monenlaista. Opetin penskana mummilan maatilalla mm. estejuoksua... Mummi ei tykännyt, kun pidin possuja lemmikkeinä ja harjailin ja opetin niitä.
  Jouluna tulimme mummilaan kesän jälkeen ja...
  no, sianlih ei ole maistunut 8 ikävuoden jälkeen;) kaupunkilaiskersa sai trauman ja edelleen jätän sianlihat kauppaan. Jännä vaan, että joskus maistuu kuitenkin muu liha...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten hauska mielikuva mulla tulee siasta hyppäämässä esteitä! Tuskin ne nyt enää ihan tuollaisia satakiloisia körmyjä olivat kuin meidän pojat "aikuisina".

   Sika on oikeasti tosi viisas. Yllättävän viisas. Ja kova juttelemaan. Mahtava lemmikki, jonka voi syödä kun siihen kyllästyy...

   Poista
 2. Eikä, ihana hellyyden kipeä possuliini <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki siat joita olen nyt kolmen vuoden aikana (kokonaista 6 kappaletta) ovat pitäneet tosi paljon rapsuttelusta. Tauno on kuitenkin ensimmäinen joka on ihan heikkona rapsuttajan edessä.

   Poista
 3. Ihanaa nähdä kuvia ja kuulla tarinoita aidosti onnellisista sioista, jotka saavat elää oman näköistä elämää ja joista selvästi välitetään, vaikka lautanen on heidänkin lopullinen määränpäänsä, sikaloissa asuvien lajikumppanien tapaan.

  Pysäyttävää on alkaa miettiä, että ihan samanlaisia sikoja ne tuhannet tehotuotantolaitoksissa elävätkin ovat. Siellä kukaan ei kihnuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu varmaan talosta jossa siat ovat. Kyllä tiedän että tehosikojakin rapsutellaan, mutta kun siellä on satapäinen lauma vaatimassa rapsutusta niin tottakai sitä tarjotaan per sika vähemmän kuin "kotisioille".

   Poista
 4. Voi Tauno <3 Koskaan en ole possua rapsutellut, mutta tapiiria kerran ja jos nekin siitä kovasti tykkäsi, niin en yhtään ihmettele, että possutkin :D On noilla sioilla kyllä lokoisat oltavat teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No koska en ole itse koskaan tapiiria rapsuttanut en voi tietää että tykkääkö sika siitä yhtä paljon. Mutta aika voimakkaasti nämä nasut ainakin tykkäsivät!

   Poista
 5. Suorastaan sikamaisen ihania molemmat!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)