perjantai 29. toukokuuta 2015

Terveisiä Jokilaakson matkailupuutarhasta!
Terveisiä työpaikalta! 
Tänään oli jotenkin aika kaunista kun päärynäpuut kukkii, omenat aloittelee, tulppaanit hehkuu ja linnut visertää. Joskus mä kuvista ihan hämmästyn millaisessa ympäristössä sitä saa tehdä hommia. 

Tulkaa moikkaamaan jos kuljette täälläpäin.

9 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Toivottavasti ajellaan kesällä niillä huudeilla niin tullaan moikkaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulkaa ihmeessä! Olis muutenkin mukavaa nähdä!

   Poista
 2. Wou mikä paikka, niin kaunista!
  Aurinkoista viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta on ihanaa, että samassa pihassa on myös päiväkoti. On varmaan harvoja päiväkoteja jotka on noin upean kasvillisuuden ympäröimänä.

   Poista
 3. Joo-o! Kyl mäkin viihtyisin tuollaisessa työympäristössä!
  Ihania surukuusia. Mä niin <3 niitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen kun en ollut tuolla töissä ja vaan kävi turistina huomasi paikan ihan eri silmin. Mun on joskus pakko ravistella itseäni etten vaan tuijottaisi nykyisin kaikkia niitä epäkohtia joita eteen hyppää jotenkin jatkuvasti.

   Kuvista puuttuu kokonaan meidän hyötykasvimaa joka on oikeasti todella hieno. Tähän aikaan se ei vaan vielä oikein näytä mitenkään kovin erikoiselta, ja koska siellä on remontti käynnissä en halunnut sitä vielä kuvata. Remontin pitäisi valmistua reilun viikon sisällä, ja sitten on yksi iso projekti saatu päätökseen ja päästään uusimaan seuraavina kesinä muita alueita.

   Surukuusia meillä on sekä hienoja että sitten niitä omituisia kyttyräselkiä jotka kasvavat ihan johonkin muualle kuin suoraan! Ne ovat ennenkaikkea omalaatuisia, en osaa päättää onko ne kamalia vai ei mutta kujannepuita ne ei oikein ole.

   Poista
 4. Tulossa oon 10.6 kello 9.00..Sairaan hieno työpaikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Ilmianna itsesi, voisin sanoa että kyllä sinä huomaat kuka minä siellä olen! Se, joka menee edestakaisin kuin pieni (tai vähän isompi...)aropupu...

   Ollaankohan me jo saatu siihen mennessä yhtään kesäkukkia laitettua, toivottavasti...

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)