lauantai 14. maaliskuuta 2015

Koiramaista kevätpäivää.

Jotenkin epäuskottava sää ollut tänäänkin! Eikai tähänaikaan vuodesta kertakaikkiaan voi olla tälläistä?! 

Mulla on naama jo aavistuksen palanut, ainakin senverran kirpaisi kun saunanpäälle laitoin rasvaa. Melkein koko päivä on tullut grillattua naamaa, eikä kyllä tullut mieleenkään että olisi pitänyt aurinkorasvaa laittaa!

Aamulla käytiin Vilman ja Irjan kanssa tapaamassa niiden poikaystävää. Ilma olisi ollut juuri sopiva hiihtolenkille maaliskuun hangille, lunta vaan oli hiukan puutteellisesti...


Maakuntamatkalla käytiin Ilmajoella katsomassa erästä hiukan reppanaa koiraa joka nyt on toivottavasti vihdoin saanut sen loppuelämän kodin. Tämä on nyt sen pienessä elämässä kolmas koti.

Uskomatonta kuinka koira joka on hermostuneena pyörinyt ympyrää eikä ole osannut rauhoittua kertakaikkisesti millään on muuttunut muutamassa viikossa kun se on päässyt maalle jossa ei ole muita koiria eikä liikaa virikkeitä. 
Rakkautta se on saanut tähänkin asti, mutta se ei auta jos koira ei kertakaikkiaan "kestä normaalia elämää". 

Siellä Kirppu nyt sitten hengailee kissan kaverina ja juoksentelee omassa pihassa vapaana eikä kohta enää edes muista montako kertaa on saanut turpiinsa muilta koirilta eikä sen tarvitse enää stressata niistä. Sinänsä surullista, että siinä ei ole kettuterrieriä muuta kuin ulkokuori.

Sitten vielä uudelleen Allin ja Sennin kanssa samaan paikkaan missä kävin aamulla. 
Alli oli nyt kyllä viimeistä kertaa vapaana tälle kevättä/kesää, senverran laajalla se juoksi eikä meinannut alkuunkaan tulla vaikka huusin kitarisat pitkällä...

Pöllö huhuili, joutsenia lensi yli, ja ilma viileni nopeasti kun aurinko alkoi laskemaan. 
Voi että mä rakastan tätä kevään ja kesän odotusta! 


Sanokaas nyt onko kuvat parempia mahdollisimman suurina vai vähän pienempinä? 
Itse tietysti tykkään niistä suurina, mutta kysyn nyt teiltä mielipidettä.

15 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia.. Taas kerran :) Minä tykkään katsella suuria kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No jos tykkäätte suurista kuvista niin sitten laitetaan niitä! Joskus vaan tuntuu että omat kuvat on lakanankokoisia kun muilla on postimerkkejä...

   Poista
 2. Suuria kuvia! Iloisia koiria, iloisia ihmisiä! Keväistä valoa, mikä meitin on ollessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastauksesi on kuultu, eli jatkossa käytämme pääasiassa suuria kuvia. Kevään valossa on jotain ihan maagista, talven jälkeen tuntuu ettei se ole edes totta!

   Poista
 3. Suuret kuvat on parempia! Jälleen ihania kuvia poikaystävästä ja tyttiksistä :D Ja Kirpusta ja Anusta <3 mikä luotto ja yhteys heidän välilleen on syntynyt näin lyhyessä ajassa, niin oikeaan paikkaan luovutin Kirpun..hyvä mieli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viisautta on ymmärtää, että koiran olisi parempi elää jossain muualla kuin omassa kodissa. Sä teit Kirpun kanssa jo paljon töitä, ei sitä osuutta kannata väheksyä. Kirpun kannalta tämä oli ihan paras ratkaisu, päästä kotiin johon ei haluttu terrieriä, ja Kirppu ei oikein sellainen ole. :)

   Poista
 4. Ihania kuvia ja voi tuota koirien iloa!
  Tykkään kuvista isona.
  Oikein mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana päivä on tänäänkin ollut! Kuvasin tänään Ronjaa ja Irjaa, on se ihanaa kun mummot ihan villiintyy kun aurinko paistaa. En nyt vaan jaksa tehdä toista lähes identtistä postausta siitä.

   Nyt siis alkaa tuntua siltä, että KUKAAN ei halua niitä pieniä kuvia!

   Poista
 5. Suuret kuvat, ehdottomasti! Joskus ihan joissain blogeissa harmittaa, kun kuvat on liian pieniä. Toisaalta harmittaa myös, jos kuvat on liian suuria... minusta ainakin on melko typerä katsella kuvia, jotka ei ees kerralla mahdu näytölle. Mutta noi sun tässä postauksessa olevat suuremmat kuvat on just hyviä!

  Ja kuvathan siis todellakin on sulla taas niin ihania! ♥ Mä tykkään keväästä just tollasena. Sen sijaan noi kaikki töryt ja roinat ja lika mitä paljastuu hankien alta ei oo lainkaan mun mieleen. Ja siis tarkoitan tällä meidän omaa pihaa... saan melkein näppylöitä, kun kattelen sitä, argh. Joka syksy mukamas siivotaan, ja joka kevät on kuitenkin sama fiilis. Samoin kaupunkien pöly on aivan kamalaa, kun siellä joutuu ajelemaan päivittäin - onneks asutaan maalla, peltoja näkyy meidän ikkunoista joka suuntaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tuon roinan kanssa ihan sama juttu. Äsken just nostin maasta varjostusverkkoa, se on kaiketi ollut siinä viimekeväästä lähtien. Sen vieressä oli iso pala muovia (miksi?!), hajonneita kukkaruukkuja, ämpäreitä, kaikkea tunnistamatonta törkyä ihan kaikkialla!
   Ja sitä koiranpaskaa. Yäk!!!

   Poista
  2. Sitä paskaa riittää meidänkin pihalla... onneksi katoaa aika äkkiä sulavan lumen mukana. Tai viimeistään, kun alkaa ruoho kasvaa...

   Poista
 6. Suuria kuvia kiitos :) Tämä todellakin on ihanaa aikaa vuodesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun puut puhkeaa lehteen niin silloin tekee mieli melkein huutaa riemusta. Inhottavaa että siihen kesänmittaan turtuu, nyt tuntuu että jokainen maasta nouseva itu on lahja jostain korkeammalta. Mutta vielä saa olla haltioissaan, nautin siis siitä.

   Poista
 7. Voi mitä koiruus-kuvia! ❤️ nyt on ollu kyllä ihan käsittämättömät kelit.

  Kodinvaihtajien kohtalo on aina jotenkin niin kurja. ..mutta onhan se hyvä että ihmiset osaa myös luopua oikealla hetkellä, eikä yritä "väkisin" pitää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kuvata koiria iltavalossa. Oikeastaan muussa valossa ne ei edes näytä miltään! :)

   Toisaalta kodin vaihtaminen voi olla hyväkin ratkaisu jos se on koiralle parempi vaihtoehto. Tässä tapauksessa se ainakin on rauhoittanut koiraa ihan merkittävästi, mikä on ihan varmasti koiralle hyvä asia!

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)