keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Ronja 14v.Huikeaa! Ronjalla oli eilen 14v. synttärit. Valitettavasti emme juhlineet ollenkaan, koska makasin ihan koko päivän sängyssä kovassa kuumeessa, mutta lupasin sille että heti kun olen siinä kunnossa että uskallan lähteä kauppaan teen sille ison maksalaatikkokakun jonka se saa syödä pääasiassa ihan yksin.

Olin alkuvuodesta varma ettei Ronja tule näkemään tätä päivää, se oli jotenkin niin huonon oloinen silloin. Nyt se on yht´äkkiä piristynyt ihan kauheasti, muutamia päiviä sitten se leikki innoissaan kettulelulla Sennin kanssa. Tosin nämä leikit on vähän sellaisia ettei oikein tiedä pitäisikö niistä olla tyytyväinen vai ei, kun Ronja on aina ollut kova haukkumaan leikkiessään. Nykyisin sen ääni on sellainen rauska kähinä, jota kuunnellessa meinaa tärykalvot väkisin revetä irti...

Muutenkaan en kauheasti tykkää että koirat haukkuu sisällä, tai muuten ryskää, mutta voiko tuollaista vanhaa muoria kieltää?! Ei voi, ja Ronja sen tietää ihan hyvin. Se ei nimittäin enää tottele yhtään mitään...
Se saa juosta iltapissalenkiltä kotiin, ja pihassa sitten pyydystän sen kiinni ja talutan remmissä sisälle, koska se ei kertakaikkiaan tule vaikka millä nimellä sitä huutaisi.

Paljon Onnea rakas Ronja-Ponja, Rompula-Pompula, Ronksun-Ponksu. Ensimmäinen oma koirani. Koitan joka ilta muistaa sanoa sille, että se on maailman ihanin mummokoira ja silittää sen nukkatukkaa. Siksi onkin piristynyt varmaan ja alkoi uskoa että vielä se kesä tulee!


20 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ronja kiittää ja jää odottamaan ruokalahjoituksia. :)

   Poista
 2. Mummokoiralle onnittelut. Vanhuudessa voi oikoa jo sääntöjä ja rajoja! Alkaa ne päivät kuitenkin uhkaavasti vähetä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, siksi en jotenkin sitä enää halua sitä komennella. Vaikka se aina ärsyttävä monesti onkin, erityisesti siksi että se on ihan mahdoton varastamaan ruokaa!

   Poista
 3. Onnea Ronja! Ja toivotaan, että vuoden päästä juhlitaan 15-vee synttäreitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ronja kiittää. Toivotaan nyt ensin että Ronja näkisi kesän ja saisi vielä makoilla ulkona auringonpaisteessa. Oikeastaan tuntuu, että tässä vaiheessa jokainen päivä on lahja.

   Poista
 4. Ihana tuo mummokoira. Onnea paljon Ronjalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ronja tietää olevansa ihana. Siksi sillä onkin ihan eri säännöt! :)

   Poista
 5. Ihana Ronja-mummeli! Paljon onnea!

  VastaaPoista
 6. Koiramummelille iloisia päiviä eteenkin päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hän on hyvin tyytyväinen kun saa sohvalla maata peiton alla, ruokahuolto pelaa (mitä enemmän ruokaa sitä parempi) ja pikkuisen kiusata mammaa sopivasti silloin tällöin.

   Poista
 7. Vanhat koirat on niin ihania! Onnea Ronjalle. Näyttää kuin se hymyilis alimmassa kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa se hymyilläkkin, koska tajusin kääntyä kotiinpäin ja se tiesi, että ihan pian vapautan sen ja annan juosta kotiin. Se jaksaa mua joka päivä naurattaa kuinka innoissaan ja täysillä se lähtee juoksemaan kotia kohti.

   Poista
 8. Onneksi olkoon, kyllähän tuossa iässä saa jo vähän raakkua :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)