maanantai 9. helmikuuta 2015

Lankapalloja ja käyntikortteja



Anopilla roikkui edelleen seinällä mun tekemä jouluteksti, joten päätin että pakkohan sinne on viedä jotain muuta siihen tilalle ettei ne vielä juhannuksenakin tunnusta joulua.

Tekaisin sitten kasan lankapalloja ja liimasin ne hernepensaan oksasta taivutetun sydämen päälle. Sydän on pyörinyt täällä monta vuotta eikä sille ole löytynyt mitään paikkaa. Meinasin jo viedä sen kirpparille myytäväksi, mutten keksinyt minkä hinnan olisin sille laittanut joten se jäi edelleen siihen pöydälle.
Onneksi jäi, koska lankapallot liimaantuivat siihen oikein mukavasti kiinni!





Itselle tein keittiöön tollasen hiukan sekavamman lankapallon. 
Siellä alkoi se kanelikranssi näyttää pikkuisen liian jouluiselta. 
Himmelithän ei ole joulukoristeita, eihän?!





Langoissa on sellainen ongelma, että jos haluaa tehdä jotain tietyn väristä asiaa, niin sen värisiä lankoja ei ole. Kertakaikkiaan niitä ei ole kotona, ja olen huomannut että aina niitä ei ole edes kaupassakaan. Koittakaa etsiä vaikka Seitsemää veljestä "oikean" keltaisena. Sitä ei ole!!!

Ja jotenkin tuntuu tyhmältä että lähtisin ostamaan kaupasta lankaa siksi, että saisin leikata siitä pätkiä ja pyöritellä pieniä palloja! Vaikka eikait sekään väärin ole lankaa kohtaan.


Mummakin on sairaalassa. Käytiin eilen sielläkin piipahtamassa, ja koska akuuttiosastolle ei saanutkaan viedä kukkia, ei edes nimipäiväkukkia, niin sain sitten itse tulppaaneja. 
Hei kevään ensimmäiset, mullahan on säästökuuri...


Asiassa käyntikortteihin. 
Outi´s Life blogissa oli Outi tekaissut käyntikortteja. 
Mä ensin ajattelin, että KUKA tekee käyntikortteja blogille, ja samantien kävelin askartelukämppään ja aloin väsätä myös käyntikortteja! 

Tarviiko kaikkeen olla joku järkevä syy? 
Tärkeämpää on se tekeminen kuin se mitä niistä nyt sitten loppujenlopuksi tulee, ainakin ne palaa iloisesti takassa jos käyntikortit ei olekkaan se tulevaisuuden hittituote askartelupajassani.

Ehkä mä kahden käyntikortin kanssa pärjään, niitä voi käyttää vaikka kirjanmerkkinä. 
Ehkä kirjantontäti tykkäis enemmän siitä kuin siitä, että taittelen niitä kirjan kulmia...

Eiks muuten oo aika kiva toi kirpparilta löytynyt suolapurkki!
Se päätyi kuviin ihan vahingossa koska ne ei oikein pysynyt pystyssä se sattui olemaan siinä vieressä...







Käytin käyntikortteihin kuvia vanhoista Kotoliving lehdistä. Olen niitä ostanut mökille, siellä pitää olla kasa lehtiä mukana. Kaikkea minun elämääni koskevaa kuten Gloria nyt ainakin ehdottomasti...

Nyt kun etsin Kotoliving-lehden nettisivut, niin se onkin lopettanut. 
Tavallaan sääli, koska se oli ehkä kaunein käsityölehti jonka olen nähnyt. 
Juuri sellainen, josta pystyy hyödyntämään koko lehden, minä näprääjänä tykkään siitä!

Olihan se selkeästi suunnattu hipstereille, mutta silti tykkäsin siitä. 
Olisin mielelläni hipsteri, mutta olen liian köyhä ja nuuka, liian juntti ja maalta,
 ja liikaa kotona että kukaan näkisi mitään kalliita ja kamalia sijoituksiani. 

Köyhä hipsteri, pitäisköhän mun lisätä se tonne profiiliin. :D





10 kommenttia:

  1. Mulle tulee sellanen lehti kuin Huili, siinä on mielestäni ollu samassa lehdessä sitten niitä Koto-juttuja. Ensimmäinen niiden yhteistyölehti oli sellanen kääntölehti, missä Huili oli toisessa päässä ja Koto toisessa. Mielestäni siinä ei nyt viimeksi enää kovin kauheen isossa osassa se Koto kuitenkaan ollu. Mä ostelin muutaman Kotonkin sillon, mutta en oikein tykänny. Liian omituinen lehti mulle eikä ne mitkään näpertelyt ollu erityisemmin mun juttuja. Sinänsä kyllä tykkään katella sitten muiden kotona kaikkea kivaa, nytkin on tosi kivat noi lankakeräkranssit sulla! (Ja toi pieni lintunen on kans tosi söötti!)

    Se muuten täytyy vielä sanoa, että nytkin kun menin tonne Koton sivuille ton linkin kautta, käännyin sieltä hyvin äkkiä veks. En kestä tota sekavuutta tuolla niiden nettisivulla... laatikko sinne ja toinen tänne ja sitä sun tätä siellä sun täällä. Jotenkin minusta vaan niin kauheen sekavaa! Ja mua aina ärsyttää, jos jonkun firman tms nettisivuilla tossa etusivulla on tollanen systeemi, että siinä itekseen vaihtuu noi kuvat... ei kerkee ees kattoo saatikka lukea mitä siinä lukee, kun jo vaihtuu seuraava kuva/teksti... plääh. Että piti tämäkin valitus nyt sitten ilmoille päästellä. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en taas oikein ota siitä Huilista selkoa. Mulla oli juuri se kääntölehti (siitä noi kalatkin on leikattu!), muuten en kyllä ole siihen tutustunut.

      Se tuntui olevan vielä enemmän niille hipstereille. :)

      Käsittääkseni nyt se Anu vaan tekee siihen Huiliin jotain askartelujuttuja. Tai niin ainakin tuolta, mielestäni myöskin sekavalta, nettisivulta käsitin.

      Poista
  2. Joo, se Kotoliving on nyt tällääntynyt Huilin jatkeeksi. Huili on hyvä lehti. Voisiko tästä liitoksesta sanoa jotain myönteistä... Nyt se varmaan kiinnostaa entistäkin laajempaa lukijakuntaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ajattelin, että tuo Huili jonka luin oli ensimmäinen ja viimeinen, mutta jos te sitä nyt molemmat kehutte niin pitää mun nyt sitten vissiin koittaa ensikerralla mökille ostaa se. Siihen Glorian kaveriksi.

      Ihan oikeasti toi Gloria on huikea lehti! Se ei kosketa mun elämää ollenkaan, mutta silti niissä on joskus ihan hyviäkin juttuja, kuten jostain kapelimestarista joka oli muuttanut lähes romahtaneeseen mökkiin ja sitä sitten remppasi samaanaikaan kun kävi orkkalavoilla pitkin maailmaa.

      Pääasiassa taivastelen kuinka paljon ihmiset laittaa rahaa itseensä ja vaatteisiinsa, kivaa tuntea kauheaa ylemmyydentunnetta. Ja hienoja kuvia niissä on, saahan kauniista vaatteista hyviä kuvia jos osaa.

      Poista
  3. Nättejä pallokransseja, tuommoiseenhan minä saisin niitä jämälankoja menemään.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita lankapalloja on jotenkin terapeuttista pyöritellä.
      Keskelle laitoin pienen mytyn sanomalehtipaperia, ja siihen vaan kiersin lankaa päälle. Ja kuumaliimalla kiinni. Periaatteessa ihan helppoa, mutta kauhean paljon palloja pitää tehdä!

      Poista
  4. ♥Onpa todella ihania kransseja ja muuta♥

    VastaaPoista
  5. Ihanat lankakranssit ♡
    Olipas mukava myös huomata, että käyntikortti-idea on levinnyt muuallekkin. Kiitos vaan Viltsun inspiration blogin.
    Ihana blogi sulla täällä, liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvä jos löysit meidät. Pikkuisen erilaisten aiheiden parissa pyöritään, mutta kuitenkin niin samoissa. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)