keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Saanko esitellä Sirkkelin!

Nyt siis mulla on uus kukko. Se on ollu täällä vissiin kohta pari viikkoa, ja voi sitä onnen päivää kun Kekkosen jättämän tyhjän aukon tulikin paikkaamaan oikein Aikuinen Mies. Kanat ihan innoissaan pyllistelivät uudelle kukolle, ei yhtään enää leskirouvilla ollut vanha sulho mielessä!

Kukolla oli niin vaikea ja hassu nimi, että mun piti se vaihtaa. Kukot ovat jotenkin niin huvittavan arvokkaita, että mielellään pitäisin niillä suurmiesten nimiä. Mutta kun en millään keksinyt sopivaa nimeä. Mulla on kahdella edellisellä kukolla ollut hyvin kuuluva ja tyylipuhdas KUKKO KIEKUU -kiekuminen. Sirkkelin ääni on ihan jotain muuta. Matala, ja ei ehkä ollenkaan niin kaunis.

Olen useampana aamuna herännyt siihen, että joku koira vinkuu. Tänä aamuna heräsin taas hiukan ennen kellon soittoa, ja pukiessa kuulostelin, ettei se olekkaan koirasta tulevaa ääntä, vaan joku sirkkelöi puita. Ajattelin, että siis oikeesti klo. 5.20 joku sirkkaa puita, kunnes tajusin, että hemmetti se ääni kuuluu uudesta kukosta!!!
Heti mulla oli sille nimi. Sehän on Sirkkeli. Siellä se sirkkaa aamulla kukon laulun aikaan pihalla.
6 kommenttia:

 1. Hahhah :D Sun pitää nauhottaa sen sirkkelöintiä ja laittaa meille ääninäyte! On muuten hienon näköinen kukko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksaisinkohan mä aamulla alkaa äänityspuuhiin?! Tämä kukkonen ei ole ollenkaan niin äänekäs kuin edelliset, jota huusivat melkein aamusta iltaan kaikenaikaa...

   Sirkkeli kiittää ja kumartaa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Sirkkelin puolesta! Välitän hänelle terveisiä.

   Olipas muuten mukava sun blogi, jotenkin meillä on aika samanlaiset kiinnostuksen aiheet! :)

   Poista
 3. Sirkkeli on ollut edellisessä kodissaan ykköskukko, ja sillä oli siellä 4 muuta kollegaa. Ja pitkin hampain luopuivat siitä, mutta poikastuottajien on pakko välillä vaihtaa kukkoja.

  VastaaPoista
 4. Aijai, on teillä kauniita kanasia! ♥
  Ja komea on Sirkkeli-herra! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)