tiistai 17. kesäkuuta 2014

KaivuukaveriMika oli menossa mato-ongelle, ja mistäs muualta sitä matoja kaivetaan kuin kukkapenkistä. Onneksi niissä on nyt tyhjiä kohtia joten ei tarvi kaivaa kasvien keskeltä. Kanat on oppinu, että kun lapio iskeytyy maahan kannattaa olla paikalla. Silloin nimittäin saa helposti matoja! Tämä teini-tipu ryösti pokkana matoja myös tuolta matolaatikostakin.

Ison Ottopojan voittoarvat...ne oli tärkeetä saada kuvaan...Kadehtikaa nyt sitä, kun se on voittanut arvoilla 500€ ja on menossa ostamaan lisää, koska suuri voitto on ihan kulman takana...huah, järkipuhe ei tehoa.

4 kommenttia:

 1. Ai miten mukavaa löytää tällainen blogi jossa seikkailee mm. kanoja :)
  Meillä yksi kana vastikään hautoi ja juhannusaattoja kuoriutui ihania, kauniita tipuja ♥

  Kanat ovat aivan kertakaikkisen mahtavia otuksia.
  Joskus tuntuu, että voisin vain tuijotella niiden menoa pihamaalla maailman tappiin asti.
  Erityisesti aurinkoiset kesäpäivät ovat ihania, kun kanat nauttivat mullassa kylpien ja aurinkoa ottaen! ♥

  VastaaPoista
 2. Mulla tulee kanojen touhuilusta mieleen akvaarion seuraaminen, tosin kanat on paljon mielenkiintoisempia. Unelma olisi että kanat voisivat olla kokoajan vapaana, mutta meidän koirien kanssa se ei ole realistinen unelma. Mielummin turvallisesti omassa tarhassa ja vapaana silloin kun koirat ovat sisällä kuin se, että koirat jatkuvasti jahtaisivat (ja tapppaisivat!) kanoja.

  VastaaPoista
 3. Meillä ONNEKSI tulee kaikki hyvin toimeen keskenään. Koirat, kanat ja ankat sipsuttelevat pihalla kaikki yhdessä. Yksi koira on vieläpä erinomainen vahti ja voi luottaa siihen, ettei päästä ylimääräisiä vieraita lauman kimppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Meilä pahinta tuhoa saisi aikaan noi metsästyskoirat, mutta vipukoihinkaan en luota. Kerran ne pääsi jahtaamaan niitä, ja kun makuun on päässy niin siitä poisopettaminen olis aika iso työmaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)