keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Maailman paras käsityö

Koiranpedit, voi että mä rakastan näiden tekemistä! SPR:n kirpparilta hakee täytteeksi täkkejä tai petauspatjoja a´3€. Taittelee peiton pariin kertaan, ja ompelee päälikankaasta muutaman sauman, ja valmista tuli!

Päälikankaita on ostaa kirpparilta tai alelaareista, ja taas on säästetty rahaa ja muutenkin ollaan niin ekoihmistä että. Kyllä nyt maailma pelastuu, sädekehä kiiltää ja koirat tykkää. Tai sitten ei, niiden mielestä peittojen repiminen on varmaan parasta mitä ne tietää. + ei tää nyt ihan ilmaista ole, viimeviikolla sai hakea ompelukoneen korjaajalta, kun mun pikkuinen ja sievä kone ei taida olla ihan suunniteltu farkkusaumojen ja muuta täkkikerros siihen lisäksi ompeluun...

Nämä vielä mahtuu pyykkikoneeseen joten ei tarvi edes vetoketjuja ommella. Laiskan, kiireisen tai sellasen joka ei jaksa kauheesti keskittyä unelma käsityö!


Sitten mä aattelin ottaa koirista söpön kuvan missä pari kolme istuis tossa pedillä. Niimpä, ei tarvi edes sanoa mitään.
2 kommenttia:

  1. Osta vanha singeri noita töitä varten. Sellainen metallirunkoinen ja kyllä menee..

    VastaaPoista
  2. Mulla on sellainen, mutten osaa käyttää sitä! Siitä on ollut Ailan kanssa puhetta että se tulisi katsomaan miten kone saataisiin toimintaan, mutta ensin se pitäisi kaivaa romukasan alta esiin...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on suuri ilon aihe :)